lørdag 21. januar 2012

Stem på kino!

I dag skriver vi et innlegg selv om vi ikke har så mye å skrive om.

Til forandring fra gin rummy på takterrassen, har vi i dag spilt Alias. Vi lærte noen nye ord, bl.a. sinnelg og lapsus. Vi setter pris på hvilken som helst informasjon om hva disse ordene betyr. Vi lurer så fælt! Noen av oss har dessuten begynt å få rare solskiller på kroppen. Bjørg har prikker på magen og Åse har fortsatt singlettskille etter 1 t i singlett første dagen vi kom hit (!!).

Og! I dag har vi vært på kino! Forum mall ligger ikke langt fra der vi bor, og er et skikkelig vestlig og digert kjøpesenter. Hele 3 etasje tilhører kinoen. Vi så Sherlock Holmes, og den var kul. Før vi gikk inn, måtte vi selvfølgelig gå gjennom sikkerhetskontrollen (det må man overalt her i Bangalore), og batteriet på fotokameraene var ikke lov til å ta med inn. Ikke tyggisen til Therese heller. Så beklager, da får dere ikke se Sherlock Holmes filmet på fotokameraene våre! Vi ble også overrasket over kuldesjokket vi fikk da vi kom inn i kinosalen. For det var bra kaldt, og bra høy lyd! Dessuten slo de til med en pause midt i filmen, akkurat når det var så spennende. Akkurat som nyhetene, sporten og været på TV.  I pausen ble vi tilbudt påfyll av popcorn og brus av en indergutt som gikk mellom radene i kinosalen. Tror nok det blir flere kinoturer, men da kler vi nok på oss litt mer!

Eller så trenger vi ikke skrive så mye mer. Bortsett fra at Anne Margrete skviste en diger grønn bille på skuldra. Tror det blir traumer i lang tid.

Nå over til vinner av gårsdagens leserspørsmål. Vinneren ble HILDE! Bjørg hadde et skjerf på låret sitt! Men vi fikk mange andre god forslag også.

Dagens leserspørsmål er mer en utfordring enn et spørsmål: gå inn på denne linken og se hvilke filmer som går på kinoen vår nå: http://www.pvrcinemas.com/home/default.aspx. Hvilken synes du vi bør se? Gi din stemme, og vinnerfilmen vil bli sett!

5 kommentarer:

  1. Chaalis Chauraasi må være et riktig valg :-) Skikkelig Bollywood må dere bare få med dere, komedie og greier :-)
    Sikkert like bra som kino i Riga, med tekst på latvisk og russisk ... takk og pris ikke dubbet :-)You remember, Anne Margrete ? :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe, burda fått me oss bollywoodfilm ja! kinon her va faktisk yppele, me engelsk tale OG engelsk tekst! ;) flaks d ikkje va dubba både her å i riga trur e!

      Slett
  2. The Descendants. Denne drama-komedien med George Clooney skal være sykt bra!

    SvarSlett
  3. Støtter FanBoy om dere vil ha en fornøyelig film :)

    SvarSlett