tirsdag 31. januar 2012

Flere rumpebilder!

Halla godtfolk!

Vi har vært på nytt møte med Mr JJ. Han har store ambisjoner om at arbeidet som gjøres i CSA om 5 år skal være spredt over hele India. Han skal ta over verden med slagordet "don't give a man a fish every day, teach him how to fish instead". Godt sagt, ass!

Noen av oss stakk også innom Christ University-butikken og kjøpte seg diverse stæsj. Så spiste vi på Manchester United Restaurant & Bar - og det var godt som vanlig, og partymusikken satte heller ikke noen demper. Etterpå dro halvparten på Forum mall og handlet enda mer, mens resten dro hjem og arbeidet med oppgaven.

Sweet as candy. Kaffen altså. Neida. Joda.

Åse prøver også å være søt. Neida. Joda.


Gårsdagens leserspørsmål fikk hele to vinnere: FanBoy (gjettet 17) og mamsen til Kristin (gjettet 21)! Vi har faktisk dobbeltsjekket og skrevet liste over alle restaurantene vi har spist på, og vi kom til slutt fram til 19 stykker. 


Vi har forresten sjekket ut værvarslet for resten av vårt opphold i Bangalore. Vi er long gone 5. februar, så vi tror vi kommer til å overleve dagene frem til da. Selv om vi synes 25 grader er litt i minste laget - vi har jo tross alt pint oss gjennom noen dager med lett overskyet vær nå.



Nei, vent! Vi skal jo ligge å sole oss på stranda i Goa i elleve dager også! Den foreløbige værmeldingen ser overlevbar ut (litt skeptiske til 9. februar). Vi gleder oss allerede til å ri på elefant!



Dagens leserspørsmål appellerer til alle som er interessert i tandoori, chicks og rumper. Så vi spør: hvem er eierne til disse to lekre bakendene?

Just look, don't touch! (except if you are someone special)

3 kommentarer:

  1. Tipper det er Anne til venstre og Bjørg til høyre i bildet.

    SvarSlett
  2. Skal vi se... Nei, ikke noe kjent med de to. Nesten litt skummelt å tippe på det her (Therese: jeg har IKKE studert rumpene til venninnene dine), men det er nok Bjørg til høyre og Anne Margrete til venstre.

    SvarSlett
  3. Forresten, er det lov til å forandre mening? Jeg har lagt merke til at personen til venstre har litt bleke armer (ikke bli fornærmet!), og utifra bildene jeg har sett så er Anne Margrete veldig gyllen og brun. Derfor tror jeg det er Anne Marthe til venstre og fremdeles Bjørg til høyre. Bildet er manipulert sant..? Fisheye eller noe sånt?

    SvarSlett