søndag 22. januar 2012

Flower power & dype utringninger

Når man har sol og varme er det lite som frister mer enn å ligge på takterassen på formiddagen, så vi gjorde det - som vanlig :) Vi har også begynt å fordele arbeid på oppgaven, så noen av oss var så flinke at de også klarte å prioritere det.


Chicksa er klare for dagens opplevelser


På torsdag 26. januar er "republican day" her i India og vi gleder oss, selv om vi har fått beskjed om at det ikke er noe som feires på linje med 17. mai i Norge. Uansett - vi har begynt å lade opp til den "store" festen med blomstershow sammen med nesten alle andre indere i Bangalore (føltes det som det iallefall). På blomstershow var vi, om mulig, enda mer populære enn ellers! Folk ville ta bilde av oss, sammen med oss.. You name it! Til slutt måtte vi bare si stopp. Nå vet vi hvordan det er å være Britney Spears liksom! 

Bjørg tok på seg kun en skulderveske for anledningen. Kanskje ikke så merkelig at vi fikk litt oppmerksomhet...?

For å komme inn i teltet hvor det helt fantastiske blomstershowet skulle være måtte vi først stå i en 2 mil lang kø. På veien fikk Åse en ny bestis fra New Dehli, og to litt sleske tenåringsgutter snek seg inn på siden av oss. Det skulle senere vise seg at de var spesielt interessert i høye, hvite Therese, og hennes lårkorte kjole og dype utringning. Hun var nok kanskje den som var mest lettet da vi forlot åstedet. Blomsterdekorasjonene var for øvrig veldig fine, men vi tenkte mest på å komme oss levende gjennom folkemengden. Indere er lave, men i høyt antall kan de bli litt over the top.

Det var som sagt laang kø, men vi er ved godt mot

Bjørg har endelig kledd på seg litt mer. På tide synes vi andre. Står foran hoveddekorasjonen på showet

En blomsterfoss og en blomsterpelikan

Alle jentene på et gigasvaberg på show-området. Fotografen var "a lucky man" ifølge andre forbipasserende
Indere crowded under indiatre

Superturister som vi er, gikk vi videre til Hard Rock Café etter vi sa byebye til våre nye beundrere. Her fikk vi servert biff, noe som gjorde susen etter 2,5 uker med kylling og ris! Etter 200 gram biff, hadde vi så klart også plass til dessert – og kelneren ble sjokkert da vi bestilte 6 stk. i stedet for 3 som han anbefalte. Spiste opp gjorde vi, unntatt Bjørg som hadde spist to porsjoner middag!


Tydelig fornøyd med maten

Ikke alle er like fornøyde med desserten.. 

Vinneren av gårsdagens konkurranse ble Fanboy og Anonym. Hvis Anonym avslører sin identitet vil det bli publisert i neste innlegg. Det vil du, Anonym!! Vi må også legge til at vinnerne ble bestemt av 3 av 6 chicks (3 stk opptatt på skype), så det kan hende at vi i stedet drar på bollywoodfilm. 

I dagens leserspørsmål får dere æren av å se den lekre bakenden av en av oss chicksa som er på tur! Så spørsmålet blir da; hvem sin reverse cameltoe (forklaring til foreldre: dette betyr at buksa er dratt litt for langt opp og inn) er dette? 


It`s so nice - you look at it twice

10 kommentarer:

  1. HAH, dere lurer ikke meg...det der er rompa til Julia Roberts!

    SvarSlett
  2. Noe til lettkledde jenter i dag :) Å denne reverserte kameltåa ligner på Kristin sin. Jammen har vi blitt bra kjent med dere jenter! Keep on - kjempebra blogg!

    (Tenker jeg tar samme navn i dag da det betyr vinnerlykke)

    SvarSlett
  3. Dette er Kristin!
    Skikkelig bra blogg dere har.

    SvarSlett
  4. Håper rompebilder blir ett fast innslag, helst av Åse Marie.

    SvarSlett
  5. Kjempestas å ha rumpa si foreviget på the big internet for alltid kan jeg tenke meg. Jeg gjetter Kristin!

    SvarSlett
  6. Henger meg på kommentaren til FanBoy, men ser helst at det er av Therese. Skulle gjerne vært med dere, så jeg kunne ha kjeppjaga(!) de to sleske tenåringsgutta altså... Rumpa er Kristin sin, men dere ser herlige ut alle sammen! Nice chicks :)

    SvarSlett
  7. Kristin.
    Ser at det er flere som utgir seg for å være anonym.
    Hvem er den riktige?
    Stå på -bra blogg og flotte jenter.

    SvarSlett
  8. Den rompa kjenner jeg igjen, det er ingen andre enn Kristin! :) Og creeds for at hun bruker veska jeg ga henne til jul ;) I like that one! Kos dere jenter!

    SvarSlett
  9. Kjenner igjen Kristin sin rumpe OG bukse! Liker bloggen deres, jenter! Flinke er dere!

    SvarSlett