fredag 13. januar 2012

Første fridag

Har i dag hatt en etterlenget fridag, eller ikke helt fri - vi  har lagt plan for ukene fremover og hvordan vi skal gjøre oppgaven vår. Heldigvis var det flott vær som alltid, og vi tok jobbingen på vår fantastiske takterasse! Alle var solblide og fornøyde, unntatt Anne som bare var møkkete under beina.

Solings. Nå er det kveld og vi er røde

Anne Margrete har bestemt seg for å aldri mer vaske føttene sine. Anne-Marthe er den heldige  sengekameraten

I dag var også den store vaskedagen. Vi hadde satt alle skittentøyskurver ved døren og hadde avtalt at dette skulle bli hentet og vasket for 25 rp. Da vi stod opp fant vi alt undertøyet liggende igjen i kurvene. Vi fikk beskjed fra resepsjonen at dette skulle vaskes "in the toilet". Så nå er vi litt usikre på om vi skal ut å kjøpe engangstruser. Bjørg ble iallefall meget bekymret - løp til butikken og kjøpte seg en 3pk bestemortruser. Ta det med ro Jonas - vi skal kaste dem før hun setter seg på flyet tilbake!! ;)

Bjørg har perfekt flettehår

Midt på dagen (mellom litt soling) dro vi på butikken for å handle. I hyrten og styrten tok vi bare på oss norske sommerklær - noe som viste seg å være mindre rutinert. Det var ikke få blikk vi fikk, så neste gang kler vi nok på oss litt mer... På handleturen ble det også investert i en vannkoker - nå slipper vi morgengretne Kristin og Åse

Dette er naboene våre. Håper de ikke vil sole seg ved siden av oss...

Utsikten fra takterassen

Etter mye diskusjon om hånddukene med de i resepsjonen, tok vi oss en velfortjent middag. Vi fikk full oppvartning på en av Bangalores fineste restauranter, og ble spandert på: alkoholfrie shots, drinker og desserter. Vi følte oss som prinsesser, siden vi ikke engang fikk forsyne oss selv.

Vi skjønte etterhvert at restaurantene ikke åpner før 7, siden  vi ble sittende en halvtime med denne drinken ved baren.  Den heter srkhanjiri, og smakte en blanding av sterkt krydret kjøtt og kokt egg.

her later vi som drinken er god, og smiler til servitøren som tar  bilde

6 norske prinsesser

"dessert on the house" - moongdal halwgoll

På veien til restauranten møtte vi en kalv som også skulle samme vei, men denne fikk mer hjelp enn oss til å krysse veien (enda det virket som den hadde mer erfaring fra før). Vi er vant til å alltid være den store attraksjonen, men nå har vi nok møtt vår overmann...

Erfaren kalv klar til å krysse veien

Såklart må all trafikk stoppes, og kalven kommer seg alt for lettvint over veien....Vi løper fortsatt og hyler!

Vel kommet hjem kan dere bare gjette hva vi skal gjøre. Snacksen er klar!

Åse, Anne og Bjørg har tenkt å importere slike til Norge

Nå kommer vi til det alle har gledet seg til:
 DAGENS LESERSPØRSMÅL!!!
HVA ER DETTE?? 

Gårsdagens heldige vinner er TRYGVE, som vinner denne ære å få navnet sitt publisert her i dette sekund  på blogspots toppliste (har ikke sjekket om vi er det- men er nokså sikre på at vi begynner å nærme oss pallplass!).

kosogklem


7 kommentarer:

  1. Bær å hå ren bæstemortrus ænj å hå lortått trus!

    SvarSlett
  2. Utrolig gøy å lese bloggen deres!! Det ser ut som at dere har det fint, og at dere er virkelig heldige som får lov til å gjøre noe fornuftig der, og ikke "bare" være prinsesse-turister;) Kjenner jeg er grusomt misunnelig, jeg savner India... Men dere minner meg på en viktig ting; jeg skal slutte å klage på lyskryssene her!
    Og jeg lurer på om den greia på bildet kan være en klut til å tørke hendene på?
    Kos dere videre! Klem fra fadderbarnet;)

    SvarSlett
  3. Utrolig artig blogg!:-) kjekt å bli oppdatert på den måten. Kan det være en tøyfille, eller kanskje en av Therese sine g-strenger som rulles sammen på den måten...?

    SvarSlett
  4. Så utrolig spennene! Hele greia! Jeg er som vanlig ikke oppdatert på Therese sitt liv, og jeg lurer på alt. Hva er prosjektmål, hvor lenge skal dere være, hva var kontaktpunktet deres der nede... Hadde blitt glad for en oppdatering på det! Skal absolutt følge dere daglig! Tror forøvrig dere har funnet et insektbo og tatt det inn på rommet som suvenir!

    SvarSlett
    Svar
    1. Koselig at du følger med, og alltid gøy med kommentarer! Prøvde å svare på dine spørsmål i neste innlegg, men om du ikke fikk det med deg så er målet vårt å skrive en oppgave om hva CSA gjør for å bedre slumbarns hverdag og fremtidsutsikter. CSA er et prosjekt gjennom Christ University, som også er kontaktpunktet vårt her nede :) Vi får som du ser være med på veldig mye spennende! Håper alt står bra til med dere!

      Slett
  5. Hvorfor vasker de ikke truser?

    Fin blogg! Er fornøyd med at det er mange bilder av Åse Marie :)

    Dagens leserspørsmål: tampong

    SvarSlett
  6. bli misunnelig på dåkk, så sjå te å ha dåkk heim snart ;)

    SvarSlett