tirsdag 17. januar 2012

Gassbeholderen vår er stjålet!

Dagen i dag var ganske lik som i går. Vi delte oss i to grupper, hvor en gruppe besøkte Day care centre i samme slum som i går (Bjerg, Marg og Crazy Chris) og den andre på aktivitetssentret (Ås, Annis-Martis og Ther).

I dag ble vi hentet ved hotellet av vår trofaste sjåfør og kjørt til slummen. I dag skulle vi intervjue foreldrene til barna som er i day care centre. Universitetet hadde ordnet med tolk til oss. Det å bruke tolk i denne sammenhengen viste seg fort å være en større utfordring enn vi hadde trodd.

Vi fikk også komme på besøk til noen av foreldrene. Noe som var en unik opplevelse. Det at åtte personer kan bo under samme tak på 2-3 kvm sier sitt. Alle er svært hyggelige med oss, også i dag endte vi opp med en facebookvenn, middagsinvitasjon (for å møte foreldrene) og en date til en fornøyelsespark i nærheten. Som dere skjønner er vi busy women her borte, everyone wants a piece of us. Dilemma -  burde absolutt begynne å skrive avtalebok.

Som vanlig fikk vi barna i day care centre til å gråte også i dag, med våre nydelige sangstemmer. Men det trenger vi ikke snakke så mye mere om.

Her er vi som i går, sammen med tolkene våre på Day care center. De vil jo også ha en piece of us (hver dag).
De måtte ha på seg høyhælene sine før vi tok bilde slik at de ikke ble så små i forhold til "kjemper i fra nord"

Men nå er vi ferdig å snakke om day care-gruppa. Vi har jo så mye spennende å skrive om vi og! Eller... Det skjedde vel egentlig ikke så mye nytt med oss i dag heller. Dagen startet med soling på taket og en runde med gin rummy. Therese vant så overlegent at vi ikke vil si resultatene en gang. Tilbake i slummen (btw, herlighet så bilsyk vi blir av galemannskjøringa dit bort!) gjorde vi pretty much det samme som i går - vi var innom 3 aktivitetssenter og fikk snakket litt med barna og litt med lærerne. Det gikk mye i tegning i dag! Vi legger ut noen eksemplarer. Barna sloss om å få oppmerksomheten. Alle liker å vise fram det de kan - sang, dans, tegning og skriving.
Denne tegningen fikk vi fra ei av jentene på aktivitetssenteret. Rongole er en samling religiøse symbol som de bl.a. tegner på bakken utenfor husene sine. Akkurat denne tegningen symboliserer at vi er velkomne. Og det er jo hyggelig!

Denne tegningen fikk vi også. Det er sikkert to svaner og kanskje ei sol.

Intimgrensene her er ikke sånn som i Norge! Therese trekker seg litt tilbake, og jenta kommer litt nærmere. Her framføres "jinglebells" med voldsomme bevegelser og hoftevrikk.

LAST BREAKING NEWS: mens dette blogginnlegget ble skrevet, kom to hotellarbeidere inn og hentet gassbeholderen til komfyren. 10 minutter senere hentet de også ledningene. Vi bare så på hverandre - vi er vant til at mye rart skjer på dette hotellet. Enda 10 minutter senere kommer Anine, ei av jentene fra den andre India-gruppen, for å låne mikrobølgovn. Vi fikk da vite at de nettopp hadde fått seg ny gassbeholder + ledning litt senere. DE HAR TATT VÅR! For å si det sånn, forsvinner mikrobølgovnen vet vi hvor det har havnet....

Videre kommer vi seff til leserspørsmålet. Gårsdagens vinner ble FANBOY - for vi har faktisk sett på hotels.com. Konsekvensen av seieren er at han må røpe sin identitet. Omg, så pinlig!
Nå over til DAGENS SPØRSMÅL: hva gjør denne gutten??
Hint: det er en idrett.



13 kommentarer:

  1. Spiller han Cricket?

    SvarSlett
    Svar
    1. Feil svar, men godt forsøk (siden det er det de fleste driver med her nede)...

      Slett
  2. Synd med gassbeholderen, men takk for seieren!
    Satser på å vinne idag også ;) Bilde viser en gutt som tigger.
    Kan dessverre ikke røpe min identitet, superhelter som batman og spiderman gjør aldri det.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du har desverre svart feil. Men vi er stolte over å ha en superhelt som kommenterer på bloggen vår.

      Slett
  3. Siden jeg ikke vant i går (arg), så skal jeg la være å kommentere at FanBoy verken var fet eller kursiv i sist (truse)innlegg.
    Men altså, både jeg og Alexander trur gutten bokser.

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi kan desverre ikke avsløre om du har svart rett eller ikke.

      Slett
  4. Tror det er snøballkasting som foregår :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. spørs om snøballkasting er en lite sannsynlig aktivitet i India :)

      Slett
  5. Kan det være en sherpa? Han mangler ryggsekk, men ser at han er veldig godt påkledd med lue, votter og greier....

    SvarSlett
  6. Jeg antar det er Therese som samler sine minner i tegneboka si. Hun har tegnet jenta som danset, hun glemte bare at det ikke var en gutt.... Forøvrig vinner Therese ALLTID. Det er bare å gi opp...

    SvarSlett
  7. Hurra! Nå har også jeg lært å sende kommentarer! Kjempemorro å følge dere på bloggen! Dere er flinke til å formidle opplevelsene deres.

    SvarSlett
  8. har ikke anelse om hva han holder på med, men ville bare si hei likevell :)
    håper dere får mange fine opplevelser dær, og ikke miste mere av tingene :D

    SvarSlett