søndag 15. januar 2012

Slæpp off

I dag har vi rett og slett ikke gjort så veldig mye. Vi spiste frokost å lå på taket. Likevel skjedde det noe veldig overraskende!! Mens vi lå i fred og ro OG fornøyelighet og spilte kort og koste oss, så kom det plutselig en kjempedusj skyllende over oss fra et rør på taket! Da hylte vi, og det var nok like før noen av oss ramlet ut fra taket! Vi var først redd det var kloakkutslitt, men Bjørg luktet på Åse og sa at det mest sannsynlig var vann.. Så satte vi oss ned igjen og spilte kort.

Vi har ellers vært på handletur, planlagt intervjuer for uka som kommer og vært ute og spist middag. Vi skal den kommende jobbe i Janakiram layout. Kristin, Bjørg og Anne Margrete skal være på day care center (altså en barnehage i slummen). Åse, Anne-Marthe og Therese skal være på et aktivitetssenter (mer som en sfo). Vi skal i hovedsak observere og intervjue foreldre/ansatte, men har funnet på litt annet vi skal bidra med også. Kristin sitter for øyeblikket å øver inn "if you`re happy and you know it, clap your hands", så nå kan vi den alle sammen inn og ut...

Vi er veldig spent på hvordan den kommende uka vil bli :)

ute og spiser "in tha hood"


Vi har nå kåret gårdsdagens quizvinner! Vi skjønner spørsmålet var helt sykt vanskelig, og ingen svarte helt korrekt. Den som likevel kom nærmest og får evig heder og ære er ANN KRISTIN!! Vi hadde 16 pålegg på bordet, det vil si at noen ikke var med på bildet.

Nå kommer til dagens leserspørsmål, som er noe mer fagrelatert: kan dere bidra med noen engelske barnesanger med bevegelse?  



7 kommentarer:

  1. "Itsy Bitsy Spider" kan jo være noe?
    Fint å se at dere har hatt en fin søndag :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. lille petter edderkopp ha vårre æn slager på kvart barnehagebesøk faktisk, ha ikkje tenkt på at denj finns på engelsk ;)

      Slett
  2. Åse, hva med "If I was not upon the stage" ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. hm... tror kanskje ikke jeg klarer å gjennomføre den uten hjelp fra trygve... :P

      Slett
  3. Row, row, row your boat,
    Gently down the stream.
    Merrily, merrily, merrily, merrily,
    Life is but a dream.

    Håper jeg vinner!!!!

    SvarSlett
  4. Hva med the The Princess Pat?
    her er video med bevegelser: http://www.youtube.com/watch?v=MAEfoDjAIqo
    Her er et par versoner av sangens tekst: http://songs-with-music.freeservers.com/PrincessPat2.html
    Men jeg en er stor tilhenger av 'If I was not upon the stage" :)

    SvarSlett
  5. Twinkle twinkle litle star - mange versjoner på YouTube. Klem fra pappa Bs

    SvarSlett