fredag 3. februar 2012

Dance extravaganza!

Siden det ikke ble noe blogginnlegg i går, så må vi først begynne med gårsdagen. Morgenen brukte vi med å spille kort, breake, slå hjul, krysse beina (og gå på knærne samtidig) og andre heftige triks på takterassen. Etter å ha slitt oss helt ut, tok vi en dusj og dro for å ta manikyr og pedikyr.

Disse kyrene viste seg å inneholde mer enn vi hadde forutsett, og vi ble der i over 3 timer. Alle fikk hode-, ansikt-, øre-, rygg- og nakkemassasje. Anne Margrete fikk også lårmassasje (under shortsen). Deretter også hårvask - noe som viste seg å være meget nødvendig etter å ha fylt hele håret med olje. Massasjen var meget smertefull og under kamming og hårtørking mistet Anne Margrete halvparten av håret sitt. Vi måtte ta paracet etter at de var ferdige med oss.

Resultatet ble litt så som så...

Selv om vi ble forsinket på salongen gjennomførte vi vår planlagte spillkveld. Vi tok helt av med alias, fantasi og andre selskapsleker. Så vi koste oss til langt utover natten!

I dag har vi vært på universitetet og tatt farvel. Vi var også så heldig å få med oss "dance extravaganza" - et kjempestort dansearrangement på skolen. Det var veldig gøy å se alle de rytmerike inderne danse med stor glede. Therese og Åse prøvde å slenge seg med i dansen, men fant fort ut at ass-shakingen  ikke strakk helt til...

"No ha åss venjta læng ja" - Bjørg

Den som venter på noe godt (eller gøy) venter ikke forgjeves

Det er mange måter å danse på

Henrykte jenter


På tross av meget god plass ville denne jenta sitte tett inntil Kristin og se på showet. Koselig!

Kristin syntes det ble litt vel intimt, så hun gikk...

Jenta måtte finne seg noen nye venner, og fant Therese og Åse på plena.

I morgen er det vår siste dag her på Pleasant Boulevard. Vi har vært veldig fornøyd med stedet vi har bodd, men det har også skjedd en del merkelige ting her. For det første så stjal de plutselig gassbeholderen vår (det har vi jo nevnt tidligere), så tok de bestikket, deretter forsvant blomsterbuketten vi fikk på restauranten, så finner vi mikrobølgeovnen vår brukt mens vi er ute og i dag fant vi lunket vann i vannkokeren da vi kom hjem fra universitetet. Bjørg sin topp har også forsvunnet sporløst i vask. Apropos vask så vil de ikke vaske hva som helst her på hotellet. Vi har fått beskjed om at de ikke vasker undertøy, så det har vi sluttet å sende til vask. I dag skulle Bjørg og Kristin sende hver sin singlet til vask. Løpegutten tok opp Bjørg sin og skulle til å gå. Da Bjørg så dette spurte hun om han ikke også skulle ta med Kristin sin. Svaret var: "it is to small". Altså regnet som undertøy. Kristin må derfor kun bruke skitne topper, for hun er for liten...

Det kan bli litt lange dager for Kristin, så hun supplerer energien med kaffe

Vi takker både FanBoy og anonym for å ha beroliget Åse når det gjelder hai i Goa. Nå er hun ikke fullt så hysterisk.

Siden vi går sosionom vurderer vi ofte våre roller innad i gruppa. Vi gjør det enkelt og sammenligner oss med karaktere i Spice Girls (Emma, Geri, Mel C, Mel B og Victoria). Nå er deres oppgave å plassere oss - hvem av oss er hvem? To er siamesiske tvillinger på den ene personen. Lykke til! 

5 kommentarer:

 1. Jeg gjør et forsøk! Resultatet er nok sterkt påvirket av vill gjetting, men også litt på utseende.
  Emma: Anne-Marthe
  Geri: Bjørg
  Mel C: Åse
  Mel B: Anne Margrete og Therese
  Victoria: Kristin
  Hvis jeg traff på en eneste en så er jeg kjempefornøyd altså!

  SvarSlett
 2. Emma: Anne Margrete og Anne Marthe
  Geri: Bjørg
  Victoria: Kristin
  Mel C: Therese
  Mel B: Åse (fordi du er så brun at du har fått skille(!))

  SvarSlett
 3. Du er nå flink til å ha oversikt t.o.m. på postgangen fra India Therese! Postkortene kom frem på bestefars 85-års dag, til stor begeistring! Håper dere har det bra selv om dere ikke har fått skrevet i bloggen de siste dagene. Elisabeth

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere koser dere! Hils Anne Marthe fra meg å si at jeg gleder meg til hun kommer hjem! (Like hel!) Og hun er nok Emma ;)

  Klem fra Kristin :)

  SvarSlett
 5. Husker ikke hvem som er hvem av de Spicene, dessverre. Men heier på hu nye venninna deres som ville ha noen å sitte med. Morsom historie! Og så heier jeg på gjengen som lå på gresset i ring og måtte ta sit-ups hvis de skulle se på hverandre.

  SvarSlett